Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Nisan 2024
Haber
Anket
Dünyanın en büyük Cruise firmaları KKTC`de tanıtıldı
Dünyanın en büyük gemi firması K.K.T.C’de tanıtıldı.Cyprus Cruise ve Carnival Cruise Corporation firmaları tarafından 31 Ocak Pazar günü Girne Korineum Golf Club’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısı Cyprus Cruise satış acentelerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Cyprus Cruise direktörü İbrahim Habeş katılımın çok yoğun olmasından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. Yaptıkları etkin tanıtım ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde Cruise turlarına olan ilginin bu yıl çok fazla olduğunun altını çizen Habeş, “Tüm turlarımız Kıbrıs pazarına göre özel olarak hazırlanmış olup birçok programa gemilerin son varış limanında bir gece otel konaklaması ve şehir turu dâhil edilmiştir. THY transit uçak saatlerini, Seyahat Sağlık ve İptal Sigortası içeriğini ve ödeme kolaylıklarını inceleyen tüm tüketiciler gemi rezervasyonları için, sürekli eğitim ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle kaliteli hizmet verebilen Cyprus Cruise yetkili satış acentelerini tercih etmektedirler.” dedi.

Bünyesinde bulundurduğu altı gemi markası ile toplam 109 adetlik gemi filosu ile dünyanın en büyük gemi firması olan Carnival Cruise Corporation adına Türkiye, Kıbrıs ve Ortadoğu bölge sorumlusu Ozan Yaman bünyelerinde bulunan gemiler ve markalarla ilgili acentelere detaylı bir tanıtım gerçekleştirdi. Kıbrıs pazarı için en geniş, en eğitimli ve en tecrübeli satış ağına sahip Cyprus Cruise ile 2010 sezonundan itibaren stratejik işbirliği başlattıklarını belirten Yaman “Carnival, Costa, Holland America, Princess, Cunard gibi bilinen gemi firmalarını içine alan Amerikan firması Carnival Cruise Corporation toplam 109 adetlik gemi filosuyla 2009 yılında 8 milyon yolcuya hizmet vermiştir. Tüm dünyada toplam 15 milyon olan cruise yolcu sayısı baz aldığında pazarın yarıdan fazlasına hakim ve dünyanın lideri konumundayız” dedi. Kıbrıs’ın da içinde bulunduğu kendi bölgesinin, son 5 yılda gerçekleştirdiği artışlarla “Diğer Pazarlar” statüsünden “Dikkatle İzlenen Pazar” statüsüne ilerlediğini ve bunda da son yıllarda gemi turlarına katılımın çok yoğun olduğu Kıbrıs pazarının katkısının çok büyük olduğunu, bu nedenle Kıbrıs’ta Cyprus Cruise ile birlikte yatırıma devam edeceklerinin altını çizdi.

Cyprus Cruise tarafından acentelerin hizmetine sunulan on-line rezervasyon sisteminin tanıtımı ardından, Univarsal Bank adına Anıl Cem Urlu ve Universal Sigorta adına Mehmet Temiz Cyprus Cruise ile cruise pazarı konusunda yapılan işbirliği konularında acentelere bilgi verdi.

Tanıtım organizasyonu Cyprus Cruise acenteleri arasında gerçekleştirilen golf turnuvasında Köseade Turizm, Onur Turizm ve Wonderland Turizm’in kupa alması ile sona erdi.


Kaynak: Kıbrıspostası
Eklenme tarihi: 01.02.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ABC SHIPSTORE D..
 TGS Shipping Serv..
 MEGASTAR Daily Bo..
 METE KARDEŞLER De..
 INTERGLOBAL Deniz..
 DADAYLILAR
 CSM Denizcilik ve..
 SARP Turizm
 SONAY Denizcilik ..
 FENWICK MARITIME
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim